Kjære dåpsforeldre i disse koronatider

Kjære dåpsforeldre! Gratulerer med et nytt familiemedlem og velkommen til dåp.

Mange lurer på om det er mulig å feire dåp i koronaens tid. Det er det!

Inntil videre er kirken stengt for åpne gudstjenester, men den er ikke stengt for dåpsbarna. Det innebærer at kirken ønsker velkommen til individuelle dåpsgudstjenester for hvert enkelt dåpsbarn og deres nærmeste familie.

I den pågående korona-situasjonen følger kirken de gjeldende retningslinjer og råd som vi får både fra nasjonale og lokale myndigheter. Dette innebærer nå blant annet en begrensning i hvor mange deltakere som kan være med på dåpen. Inntil videre har vi anledning til å gjennomføre dåp med inntil 20 deltakere (inkludert prest, kirketjener og organist). Videre følger vi nøye både generelle smittevernregler og interne retningslinjer. Det skal være trygt å være i kirken.

Dersom dere ønsker er det også mulig å utsette dåp til pandemien er over og det ikke legges begrensninger på antall gjester. Ta kontakt slik at vi sammen kan finne den løsningen som passer dere best. Kontoret er stengt for publikum, men vi treffes på epost og telefon.