Åpent hus

Vel møtt på formiddagstreff på Gol bedehus

Åpent hus er et formiddagstreff for godt voksne, som arrangeres siste torsdag i måneden på Gol bedehus, fra kl.11.00 til 13.00

Vi er så glade for å kunne invitere igjen til Åpent hus på Gol bedehus!

Likevel er smittefare for koronaviruset fortsatt tilstede. Derfor er vi nødt til å ta hensyn til smittevernreglene. Følgende er tiltak vi har satt i verk, og påminnelse på viktige reglene vi skal holde.

• Håndsprit er plassert ved inngangen og på hvert bord, slik at det er lett tilgjengelig å desinfisere hendene.
  • Stolene er plassert slik at alle sitter med minst 1meters avstand.
  • Ved servering av mat og drikke: de ansvarlige går rundt og serverer en til en.
  • Maks 32 personer kan delta på en samling.
  • Alle blir registrert med navn og telefonnummer som skal tas vare på i 10 dager.
  • Alle er hjertelig velkomne så lenge man er frisk og uten symptomer. Vær hjemme dersom du er syk!

Program for vinter/ vår 2021:

25. februar: Andakt med Arrstein Bleiktvedt. Foredrag med Line Vetterstad fra Kirkens Nødhjelp med tema " Hvordan jobber Kirkens Nødhjelp både med covid -19 og hvilke tiltak er iverksatt for å gjennomføre planlagt program"

25. mars: Andakt med Gerd Eli Berge Bildevisning ved naturfotograf Kristin Devor.Bilder av planter og dyr.

29. april: Andakt og fordrag ved Knut Erik Skarpaas fra Sjømannskirken. Tema "Sjømannskirkens virsomhet i et historisk perspektiv."

27.mai: Programmet er ikke satt opp enda.

Hjertelig velkommen til en trivelig formiddag!

Ved spørsmål og mer informasjon kontakt diakonimedarbeider Sissel Rudningen

Tlf. 47627663.